Cautare

1000 de rezultate pentru "tapu timisoara" (3.63 secunde)
Ziua "Unirii Mici" si faptuitorul ei, Alexandru Ioan Cuza, vor fi evocate, luni, la Timisoara, printr-o serie de manifestari si depuneri de coroane la bustul Principelui Unirii si la efigia de la Casa Cuza, unde acesta a fost gazduit o noapte, in drumul sau spre exil.
O trimitem la PDL Roxana Golban, balerina profesionista devenita recent membra a organizatiei Tineterului Social Democrat din Timisoara, apare intr-un pictorial din ultimul numar al revistei Playboy.
A vorbit despre o proclamatie din martie la Timisoara. Pai proclamatia de la Timisoara, care era legata de Revolutie, era din 21 decembrie 1989, adica niste omisiuni condamnabile, care au o gandire in spate si care, iata, se reflecta printr-o aceasta pornire impotriva Institutului Revolutiei Romane.
Principalul vizat este comisarul sef Gheorghe Popescu, seful inspectoratului, care se afla pe faras inca de acum citeva luni, atunci cand a fost filmat la volanul masinii sale trecand pe culoarea rotie a semaforului, intr-o intersectie din Timisoara.
Basescu in rolul lui Buddha si albinuta Boc, interzisi la Timisoara Un tablou cu Traian Basescu pe post de Budha si levitand in nori, asteptandu-l sa vina pe Emil Boc, transformat in albinuta, cu galeata cu miere a fost scos din expozitia organizata de Uniunea Artistilor Plastici din Timisoara pe holurile Consiliului Judetean Timis pe motiv ca are "tenta politica prea directa", informeaza PressAlert.ro.
Deputatul PDL Clement Negrut s-a intrebat retoric "cum ar fi fost" daca Punctul 8 de la Timisoara ar fi devenit obligativitate. ... Propunerile de amendare, insusite de Comisia juridica din Camera Deputatilor, au fost facute de Societatea Timisoara si Asociatia 21 Decembrie.
La 16 septembrie 1996, acum optsprezece ani, Romania si Ungaria semnau, la Timisoara, Tratatul de intelegere, cooperare si buna vecinatate.
In anul 1992 a absolvit Liceul Traian Doda din Caransebes, iar in 1997 - Facultatea de Matematica din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara. ... unul in comuna Giroc si un al doilea in Timisoara.
Craiova, Bucuresti, Timisoara, Constanta, Iasi, Cluj-Napoca, Brasov si Galati sunt vazute intr-un studiu de specialitate ca orase care pot atrage fonduri structurale UE prin crearea zonelor metropolitane. ... Bucuresti, Timisoara, Constanta si Iasi.
In acest sens, ADR Vest si ADR Sud-Vest Oltenia au infiintat un Birou Regional CBC la Timisoara. ... Proiectele pot fi depuse pana pe 10 iulie, la biroul regional deschis la Timisoara.
Presedintele companiei aviatice a participat recent la o intalnire cu autoritatile doljene si cu reprezentanti din cadrul Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului (MTCT), in urma careia s-a convenit ca operatorul privat sa asigure pasagerilor transportul pe mai multe rute externe, cu escala pe aeroportul din Timisoara.
La eveniment participa o delegatie de oameni de afaceri din Italia, Mario Giufrida - consulul Italiei la Timisoara, Marco Tempestini - presedintele organizatiei patronale a oamenilor de afaceri italieni UNIPRES Romania, Cesare Cocchi - presedintele Camerei de Comert a Italiei, Andreea Micle-Ionescu - consilier in cadrul Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor, reprezentanti ai autoritatilor locale si oameni de afaceri bihoreni si din judetele limitrofe.
Cu toate ca inteleg punctul de vedere al autoritatilor, craiovenii interesati sa scoata bani frumosi de pe urma acestei meserii sustin ca edilii ar trebui sa ia exemplul colegilor din Timisoara, care anul trecut au dublat numarul de locuri.
Conform analizei preluate de un post de televiziune, in vizorul investitorilor imobiliari sunt in principal marile orase, precum Cluj, Arad, Timisoara, Brasov si Constanta, care promit si o rata de profit destul de buna.
Unele zone din Romania, printre care Satu Mare, Arad, Timisoara, Ploiesti si Cugir, sunt "inchise" pentru investitori din lipsa fortei de munca si a terenurilor disponibile, potrivit reprezentantilor Agentiei Romane pentru Investitii Straine (ARIS).
Ministrul sanatatii, Eugen Nicolaescu, a afirmat sâmbata seara, la Timisoara, ca saptamâna aceasta începe prima etapa a licitatiei pentru selectarea constructorului viitoarelor spitale regionale de urgenta. ... Timisoara, Cluj, Târgu Mures, Iasi, Craiova, Constanta, Brasov, Bucuresti.
Iasi, Cluj-Napoca si Constanta, Timisoara, Craiova, Galati, Brasov, Ploiesti, Braila, Oradea, Bacau si Pitesti.
Este vorba despre hotelul Moldova, detinut de fostul revolutionar Dan Iosif, pe care Marian Iancu si Emil Rosianu de la Poli Timisoara il vor transforma intr-un bloc de apartamente de vacanta cu 15 etaje. ... Nimeni altul decat asociatul si prietenul lui Marian Iancu, patronul clubului de fotbal Poli Timisoara.
 Unul dintre cei mai importanti furnizori, Continental Products SRL Timisoara, are o relatie la nivel mondial cu Ford, chiar daca în România lucreaza pentru Dacia. ... Producatorul de anvelope Continental Automotive Products SRL Timisoara este detinut în totalitate de compania germana Continental Aktiengesellschaft, cu sediul la Hanovra.
 Unul dintre cei mai importanti furnizori, Continental Products SRL Timisoara, are o relatie la nivel mondial cu Ford, chiar daca în România lucreaza pentru Dacia. ... Producatorul de anvelope Continental Automotive Products SRL Timisoara este detinut în totalitate de compania germana Continental Aktiengesellschaft, cu sediul la Hanovra.
google-analytics.com